![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Вчера с едни приятели се заговорихме за предстоящите избори през ноември...и разбрахме че пак както винаги в нашата държава нищо не е наред.....В целия свят по време на избори има и ПРАЗНИ бюлетини за да може гласоподавател който иска да гласува, но не иска да дава гласа си за кандидатиралите се за президент...да напише името на човека коитосмята за подходящ...или просто да я остави празна.....
И така поради липса на празни бюлетини аз и доста мой познати които имаме право на глас ще напраВим следното 1. Задраскваме всички имена на бюлетината... 2. От долу пишем:Цонко Цонев - Президент ![]() Това е решение на проблема ми с гласуването....защото отказа на гласуване вреди повече от колкото гласуването по този начин...пук и все пак и ние си имаме мнение предлагам на тези които са решили да не гласуват да направят това... ![]() ПП: за непросветените.... (съмнявам се че има такива ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
^^Днес нали за това си говорихме. Казах ти, че е глупаво да гласуваш за него! Държавата ни може да е корумпирана, измамна и да не заслужава уважението ти, но поне има собствена чест, достойнство и суверенитет, които ще бъдат тотално заличени, ако този палячо заеме президентския пост.
P.S. И го разкарай това чучело най-сетне. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:41 PM |