![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Започвам тази тема, защото отдавна съм свикнал да го правя и ми е интересно как е при останалите. Замислих се, че животът ни е такъв, че често се налага да обикаляме града пеша или с градския транспорт.
Трудно си предсатям тези ходеници без музика в уши. За мен музиката се превърна в задължителен фон на сивите улици, трафика и хорските муцуни наоколо. Та, слушате ли навън, какво ви дава това, чувствате ли се откъснати от света наоколо, какво предпочитате да слушате в различни градски ситуации? пп. Лично аз по центъра предпочитам да имам със себе си нещо от рода на Kreator. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ебати. Тъпата. Тема.
coming soon: Слушате ли музика докато ядете? Слушате ли музика докато сте пред компа? Слушате ли музика като сте в мензис? Слушате ли музика доакто орете нивата? И разбира се - слушате ли музика докато серете? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 13-April 06 Потребител N: 1289 ![]() |
Ебати. Тъпата. Тема. coming soon: Слушате ли музика докато ядете? Слушате ли музика докато сте пред компа? Слушате ли музика като сте в мензис? Слушате ли музика доакто орете нивата? И разбира се - слушате ли музика докато серете? А, забрави докато ебете можеше да го добавиш. Какво не те кефи да слушаш музика докато си навън бе пич? Ти май не си живял във времето когато нямаше интернет и mp3-ки и да имаш макар ималка възможност да чуеш нещо навън. Беше велико преживяване особено в компания на хеви метъли и носехме огромни касетофони, тежаха 100 кила, пиехме бири, обсъждахме какво ли не, а ти си недоволен, седиш си зад компютъра и обичаш да дразниш всички. Сега всеки може да има собствен mp3 плейър натъпкан колкото може да събере музика и като върви по улиците или пътува в тролея се кефи, че не чува простотиите на разни тъпунгери дето врещат от вечното си недоволство. Извинявай ако съм те обидил аз съм на 33 и съм от СОФИЯ и съм видял доста в тоя град и ми е писнало от недоволни хора. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 03:41 AM |