![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Има много книги които всеки млад човек трябва да прочете. Едни от тях са книгите на Толкин. Какво мислите за неговите книги? Чете ли го някой Толкин? Какво смятате за неговате тематика, за неговият свят в който ни пресъздава, за един свят на хобити, елфи, орки, хора?
-------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Измислил е жанра фентъзи, ни повече, ни по-малко. Всички съвременни фентъзи автори да не казвам крадат, но поне се съобразяват с измисленото от него. Иначе Властелина, въпреки невероятния си стил, ми е твърде детска, на моменти прекалено наивна, с действие, дори за измислен свят и герои, твърде праволинейно и предвидимо. Иначе страничните му неща не са лоши, но пък твърде много намирисват на скандинавска митология.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 30-October 06 Потребител N: 1648 ![]() |
Дам Толкин определено е един изключителен автор. Докато четох Властелинът бях погълната от разказа и ми беше мн гадно като я прочетох, защото дори пак да я прочетеш изживяването не е същото. Освен Властелинът съм чела и Хобит и Силмарилион и просто бях пристрастена към историите. ДАже си купих такъв пръстен
![]() ![]() -------------------- When the night falls,
when the moon's full |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:14 PM |