![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 10-May 06 Потребител N: 1338 ![]() |
На 24 год. съм,слушам много нещица но безспорни фаворити са ми Dimmu Borgir,обичам змии,кръв,мрака,кучето ми Арес/пит/..ми тва е засега друго не се сещам...
-------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Това нещо трябва да се забрани и спре!!! ![]() ![]() ![]() Има един простак на селото ми дето му плащат некви да ги гледа,обучава и води на битки..е тоя и такива като него ако можех бих ги убила,нема такава малоумна жестокост просто Тук ще си позволя да изкажа и моето мнение по въпроса. Преди и аз мислех като теб, но след като се поразрових из нета и след като говорих с няколко човека, които гледат питбули, за да се бият, не мисля точно така. Шефа на магазина, в който работех лятото гледа питбули и покрай него имах възможността и аз да гледам. Не от тези питбули, които са познати на всички, а специална бойна порода. След като няколко кученца израснаха пред мен мога да кажа, че сама осъзнах, че те са създадени за бой. На тях това им е в кръвта, те като видят животно мислят само как да го захапят и да го убият по-бързо. Родени са убийци. И умират убийци. Или убити убийци... в почти всички случаи. А защо хората ги гледат и тренират? Ами и да не ги тренират, кучетата пак ще се бият едно с друго. Защо да не ги? Това е вид спорт. Нима има треньор, който не е горд, ако някой негов ученик постигне някаква победа? Няма значение дали е тренирал хора или животни. По същата логика трябва да мразите и треньорите на боксьорите примерно. Залаганията при боевете с кучета са като при залаганията за всеки друг спорт... лично съм присъствала на няколко такива мача и не мога да кажа, че има нещо нередно. Природата отрежда мястото на всеки. Както казах малко по-горе, въпросните питбули са родени за това. Те не могат да правят друго... дори за кучета пазачи не стават. А и още повече, че никога не оставят едното куче да убие другото. После се възстановяват и... понякога се бият пак. Ако не ги пуснат пак да се бият, ги дават да пазят някой строителен обект. И това е - аз гледам на нещата просто като спорт... Затова и не трябва да се смята за жестокост от страна на хората, и не трябва да се подхожда предубедено, както правят повечето хора. -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:56 PM |