![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
аидде сега топ N бг групи
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
За българския метъл... не мога да кажа много хубави неща... честно казано, не ми харесва. Може би само някои изключения, но са предимно безмислени и безвкусни. Най-лошото е, че повечето си падат блек-дет и въобще твърде тежки за българския слушател. Като групи на които им имам парчета (не че ги слушам много ама все пак ги знам
![]() Все пак има две групи която наистина успяха да ме грабнат - въпреки че им имам само десетина песни, наистина харесвам Dark Inversion и Габана, те се отличават с поне някаква професионалност сред останалите. Та изказах си мнението за бг метъла - няма го. Но за всичко останало ще кажа по-мили думи: Една от голямите ми слабости е българският РОК! Наистина харесвам музиката, която правят толкова добре нашите сънародници (няма смисъл да изброявам групи - всички ги знаем), въпреки трудните условия в България, което наистина си е похвално. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 07:35 PM |