![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Има много книги които всеки млад човек трябва да прочете. Едни от тях са книгите на Толкин. Какво мислите за неговите книги? Чете ли го някой Толкин? Какво смятате за неговате тематика, за неговият свят в който ни пресъздава, за един свят на хобити, елфи, орки, хора?
-------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Толкин е искал да избяга от епохата си, поне така мисля. При всичките тези войни и кланета, той е намирал алтернативен изход - фентъзито, забиване в дълбините на различните митологии. А за Колелото съм напълно съгласен, преспокойно можеше да го събере в 5, да речем 6 книги. 12тата, озаглавена "Memory of light", би трябвало да е последната, каквато и тухла да е. Мартин ме притеснява мен, че и той почна да ги прави по над 5, да цепи книгите на две и такива простотии. Дано да не се разбози, че няма да го преживея...
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:27 PM |