![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
Haunted Shores Festival:
THE REVENGE PROJECT VRANI VOLOSA ACT OF GROTESQUE СЕВЕРИЯ ABLEPSIA DEMENZIA 18.11.2006 (събота) Младежки дом (Бургас, ул. Гладстон) 18:00 ч. Вход: 6 лева Инфо: www.imsb.info -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
опа верно забравих...
ми начи беше това лято на един концерт във Варна... концерта беше на Пол Дианно и незнам защо те бяха подгряваща група... заедно с още 2 други (единствено те не се вписваха в картинката) аз бях кабелист към телевизионния екип и имахме задача да вземем интервю от всички групи преди концерта. Всичко наред... групите си дадоха интервюто като хората, без значение пияни итн... само при TRP се почваше от начало 3 пъти, защото не знаеха какво да кажат и кой да го каже... и накрая единият изръси това ....Въх нали кат на снимате ша ни даате само до кръста за да не ни са видат джапанките!!!... (последва глобален смях.) ...в интерес на истината доколкото си спомням частта с интервютата отпадна така или иначе... ...но и впечатлението ми и от "живото" им свирене не беше добро ...и това не беше заради озвучаването ...защото то беше на високо ниво...просто на момчетата явно не им беше ден...имаха и доста гафове на сцената...Но сега все пак не мога да ги съдя само от едно Live изпълнение... Просто отбелязах, че като чуя името им, се сещам за тоя израз, който стана лаф в квартала после... пък се и сещам за тея джапанки с "копелетата" между пръстите ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 08:41 PM |