![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 9-October 03 Потребител N: 299 ![]() |
Еми...
![]() -------------------- Соло китаристът на System Of A Down Дарон Малакиян приветства тези, които го приветстват, но запазва тежката си артилерия за тези, които са го разбрали грешно. Колкото и да е "човекомразещ", той е винаги благодарен....
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Всеки от нас слуша и различна музика. Много ми е странно от къде се намериха толкоз много проценти да кажат, че нищо друго освен метъл не слушат...
![]() Аз харесвам доста етно неща (не смея да ги сложа към метъла, защото много от въпросните изпълнители представа си нямат какво е метъл), както и доста класика.... По мое мнение няма втори като Рахманинов! Бетовен, Шомберг, та дори и Шопен също ми харесват.... Абе няма да продължавам, че за класически композитори мога да пиша до утре поне... ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:30 AM |