![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 29-October 06 Град: Sofia Потребител N: 1644 ![]() |
Абе, нз за вас, ама аз мноо често съм виждала метъли да ходят с някви тъпи чалгарки или обратното. Нз какво мислите вие по въпроса, ама на мен лично ми става адски смешно, като видя такива едни предмети с къси розави полички, цикламени ботушки с 20- метрои токчета....
ПП:а, да не си помислите, че чалгарките нагоре са облечени по без нищо, в смисъл те са си с нещо, ама в повечето случеи не им личи много, ако разбирате мисълта ми... ...а до тях някакъв, от де да го знам метъл ли е, поне се води за такъв, с кубинки и тениска на Bolt-Thrower... Та така, вие на какво мнение сте (за тва, метъл да ходи с чалгарка) ? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Интересното е, че много лесно може да се зададе и обратния въпрос - нормално ли е добре облечен младеж, който слуша еднодневки / чалга / всичко различно от метъл, да излиза с някоя повлекана метълка? Да, нормално е, стига те да се чувстват добре заедно. Тъпо е музикалния вкус, или стила на обличане да бъде критерий може ли да има връзка, или не. Много трудно мога да си представя подобна картинка, по простата причина, че жените като цяло са си овце и искат да са по-трю ![]() Вижте мееее ..Аз ходя с МЕТЪЪЪЪЛ ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 03:21 AM |