![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
da vi kaja 4estno, povdiga mi se ot podobni komersialni grupi4ki.pantalonite im triqt zemqta, dokato peqt rapirat, a i muzikata im e bokluk, a se pi6at metuli!da vi kaja li kak izglejdat fenovete im, koito poznavam?smuknati 6iroki dunki, sindjir s prusten na nego, KUBINKI I ME6KA!!!!!GNUS! i poneje sa komersialni i pove4eto hora sa 4uvali vse po nqkoq pesen, mi obqsnqvat, 4e metula e...tup-grupa hora, v koqto vseki se opitva da pre4i na drugiq.e kak da im obqsnq, 4e tova nqma ni6to ob6to s istinskiq metul?moje bi az sum malko konservativna na tazi tema, no taq idiot6tina ne q priemam.ostavam si na black....
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28392 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Страйки:
Трябва да призная, че от изброените от теб групи са ми познати само Coal Chamber, Staind, Godsmack и Slipknot, като донякъде уважавам единствено последните. Но като цяло продължавам да твърдя, че звученето им е сходно. Това, че китарите им са настроени по различен начин, не е съществена разлика, не мислиш ли? Е, Slipknot се отличават на фона на общата посредственост, но те и не са точно нео... Кои песни от времето на "Run To The Hills" имаш предвид? Сигурно няма разлика в композициите от "The Number Of The Beast" и тези от "Fear Of The Dark" (един от малкото слаби албуми на Maiden, прочие), щом ти си казал... Аз обаче смея да твърдя обратното - стилът наистина е същият, но като музика и текстове разликата е забележима. Прочие, първият който започна с "дискриминационните" обобщения, е твоят колега Metanoia - аз само последвах светлия му пример. Пак се изказваш неподготвен - неото взимало най-доброто от метъла... Кое взима бе, братко - единствено дистортнатите китари са общото м/у двата стила. А като концепция нео-то няма почти нищо общо с метъла. За Cradle грешиш - не можеш да твърдиш, че са комерсиални, без да познаваш творчеството им и да следиш посоката им на развитие - все пак става въпрос за група с над десетгодишна история. И всеки човек с някаква музикална култура може да ти каже кога една група започва да изневерява на стила си, за да се продава. Cradle никога не са залитали в такава посока. lp не виждам смисъл да ги обсъждаме - те си правеха музика за масова консумация още от създаването си. Относно мнението ти за експериментите - съгласен съм, въпреки че това не бива да се превръща в самоцел на която и да е банда. По някаква случайност съм слушал Break The Cycle на Staind и предполагам, че знаеш какво мисля по въпроса. Не ме интересува дали фронтменът им е позьор, или не - просто текстовете са елементарни, както впрочем и инструменталът. Ха, Страйки - те ако можеха да си преплитат пръстите, нямаше да свирят нео... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 11:44 PM |