![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 29-October 06 Град: Sofia Потребител N: 1644 ![]() |
Абе, нз за вас, ама аз мноо често съм виждала метъли да ходят с някви тъпи чалгарки или обратното. Нз какво мислите вие по въпроса, ама на мен лично ми става адски смешно, като видя такива едни предмети с къси розави полички, цикламени ботушки с 20- метрои токчета....
ПП:а, да не си помислите, че чалгарките нагоре са облечени по без нищо, в смисъл те са си с нещо, ама в повечето случеи не им личи много, ако разбирате мисълта ми... ...а до тях някакъв, от де да го знам метъл ли е, поне се води за такъв, с кубинки и тениска на Bolt-Thrower... Та така, вие на какво мнение сте (за тва, метъл да ходи с чалгарка) ? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^Е я прочети малко по-внимателно какво съм написал. Точно че има и метъли, които не са с дълга коса и кубинки. И точно те нямат проблеми да се възприемат добре от обществото. И още нещо - винаги съм смятал, че начинът на живот има пряко отношение към понятието "метъл", но нека да не забравяме, че думата означава в общи линии "човек, който слуша метъл". А не човек, който се разбива по кръчмите и затънтените градски паркове. Подобни дългокоси и кубинирани индивиди се наричат "пияници". Което, въпреки че (да не отричам) и аз обичам да си сръбвам, винаги ме е дразнило в т.нар. метъли, които вместо да купят един оригинален албум (в повечето случаи на една от трите банди, които слушат) или да отидат на концерт, предпочитат да изпият припечелените пари. Има ли основание такъв човек да се нарече "метъл" или си е чисто и просто "пияница"?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 09:49 AM |