![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Какви текстове предпочитате? Такива, в които по хиляда различни и красиви начина е казано НИЩО? Или такива, в които всичко е казано просто, но ясно? И какъв изобщо е смисъла на живота?
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Твакива, в които по разбираем , но същевременно оригинален начин, с общоразбираеми символи е казано нещо интерсесно. Например:
Цитат Pray for blood Pray for the cleansing Pray for the flood Pray for the end of this nightmare This lie of a life came as quickly as it can dissolve We seek only reprieve and welcome the darkness The myth of a meaning so lost and forgotten Take hold of my hand For you are no longer alone Walk with me in hell Pray for solace Pray for resolve Pray for a savior Pray for deliverance, some kind of purpose A glimpse of a light in this void of existence You'll witness the end of an age All dies in hands of believers You seek the truth in the liars eye Take hold of my hand For you are no longer alone Walk with me in hell You're never alone Тези, които не казват абсолютно нищо са ми много, много тъпи. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:42 PM |