![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Mi az smqtam 4e normalno (no ako ne se prekalqva) ot vreme na vreme e zabavno
![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
```````` , нямам намерение да те нападам... а още по-малко да споря за глупости. Чудих се на ника ти поради простата причина, че това е комбинация от симвили, които няма нито как да се прочетат, нито дават каквато и да е минимална информация за интереси, възгледи, мислене... или каквото и да е друго. Наи-малкото, няма как да се обърна към теб, когато искам да ти кажа нещо, освен да ползвам Copy-Paste.... което пък ми е малко неприятно... Но да кажем, че аз греша в случая и нямам право да питам за неща, които не ми влизат в работата. Извинявай. Така по-добре ли се чувствстваш?
Колкото до приятелите от IRC, много си права. Те влизат в живота ти както всеки обикновен познат, с който се срещнеш на улицата. Разлика няма. Да зарежеш старите си приятели заради нови и недоказани е неразумно при всички обстоятелства- независимо дали говорим за нови познанства f2f или в IRC. Така че аз отново смятам, че е изцяло въпрос на личен избор кое общуване е приоритетно и всеки от нас може да прави грешки колкото в реалността, толкова и иначе. Продължавам да поддържам старата си теза за хубавите страни на чата- най малкото поради удобствата да не плащаш огромни сметки, когато искаш да разговарчш с някого на далечно разстояние. ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 04:05 PM |