![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 29-October 06 Град: Sofia Потребител N: 1644 ![]() |
Абе, нз за вас, ама аз мноо често съм виждала метъли да ходят с някви тъпи чалгарки или обратното. Нз какво мислите вие по въпроса, ама на мен лично ми става адски смешно, като видя такива едни предмети с къси розави полички, цикламени ботушки с 20- метрои токчета....
ПП:а, да не си помислите, че чалгарките нагоре са облечени по без нищо, в смисъл те са си с нещо, ама в повечето случеи не им личи много, ако разбирате мисълта ми... ...а до тях някакъв, от де да го знам метъл ли е, поне се води за такъв, с кубинки и тениска на Bolt-Thrower... Та така, вие на какво мнение сте (за тва, метъл да ходи с чалгарка) ? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Пичовете с шиповете в повечето случаи са Слипнот фенове
![]() Аз до някаква степен приличам на метъл и се отличавам от другите, може би по суичърите, които нося и маалко по-дългата коса. Пентаграми, шипове и простотии не ми трябват, за да се чувствам особено пълноценен. А по начало не пия особено, бира от време на време да си пийна, албуми доста рядко си взимам, ако нещо реша, че наистина, ама наистина си заслужава ще си го взема. Това е ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:49 AM |