![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 28-July 06 Град: вътре Потребител N: 1481 ![]() |
Имам предвид Iron maiden, metallica, judas... от тоя сорт
та... според мен повечето доста се поизложиха. Особено metallica пълен провал с последните няколко албума, а докато Iron maiden също се поизложиха иначе имат добри попадения в последните два алббума. На judas priest angel-a е наистина мн добро попадение. a просто на megadeth последния албум е уникален както казаха те възкраснаха от пепелта -------------------- The night awaits
The act of confidence The kiss of Judas |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Iron maiden също се поизложиха иначе имат добри попадения в последните два алббума. Кажи къде са се изложили мейдън??? Интересно ми е да разбера. В момента са в най-добрия си състав. И последният албум е доста силен. Според мене е в реда на нещата една талантлива група да се изложи. Качества, като талант и сплотеност на колектива не винаги отиват при едни и същи хора. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:20 PM |