![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Абе и пилешкото не е безопасно-тъпчат ги с всякакви боклуци и антибиотици пилетата особено американските.Най-добре е ако искате да ядете екологично пилешко да вземете един апартамент и да отглеждате там само кокошки както преди години бяха направили едни цигани(не е ебавка-гледах репортаж по телевизията, където въпросните кокошки се виждаха,накацали по вътрешния перваз на прозореца)Е представям си вонята,щом и другите жители на блока(също от цигански произход) ревяха .
BTW аз съм с доста рядката кръвна група АБ(ех пак излязох гъзарка:D и трябва да ям не месо,а главно риба и други белтъчини.Е рибата не мога да я понасям,но другите неща ги предпочитам много пред месото.Но все пак в него се съдържат незаменими вещества,които ги няма никъде другаде и не се произвеждат от организма.Например витамин B12 изключително съдържащ се само в месото,чиято липса води до една от най-страшните анемии.Пък и не веднъж съм чувала,че вегетарианците,най-вече виганите след известно време започват да боледуват от специфични за тях болести.Затова не е хубаво да се изключва напълно един продукт от храната освен ако не ти е изрично забранен.Разумното хранене е с мярка т.е-от всичко по малко. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 03:44 PM |