![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Здрвейте.
Казвам се Йоан, на 15 години, от София. Харесвам метъл от вече доста време и реших да се присъединя към този форум. Верен почитател на всякакъв метъл съм, но се интересувам също и от Книги, ролеви игри, дизайн, 3D анимация, Фотошоп, Poser, Метъл, Рок, Фентъзи, Скай-Фай, Стивън Кинг, Тери Пратчет и други. Нещо повече за мен - Запълвам си свободното време с четене на почти всякаква литература, на задължителния фон на музика, с изключение на нашумялата през последните години (особено у нас). Но нерядко предпочитам да го запълвам със скара на жар и добра компания. Освен това обичам светла бира и тъмно вино. И някои други живителни течности. Често гледам филми и харесвам киното - предимно фентъзи и скай фай - на времето бях наистина запален и знам доста в тази област... Обожавам музиката, може би го споменах някъде. Това е начинът ми да се измъквам от депресиите заради шитни от сорта на несподелена любов, прецакване от страна на приятел и т.н. Музиката ме зарежда с енергия, помага ми да творя, помага ми да се чувствам жива, да се изразявам понякога, ако щете. Музиката и поезията са всичко - уча в музикално училище и се занимавам с виола, но свиря горе долу на китара и на пиано, записвам разни парчета с жици и подобни. Като метъл харесвам всякакви групи (написал съм няколко в мястото за любими групи), но предимно предпочитам фентъзи, епик, пауър, хеви и съвсем малко блек метъл. Предпочитам другите да ме описват, но тук никой не ме познава и... ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Всъщност Повея на Провидението не беше нищо повече от временна военна тактика за спасяване на народа на хийрите, извършен от боговете им. Мойрите може да са го избрали, но подозирам, че младият магьосник тепърва ще бъде помазан в кръвта на 100,000 еднорога, за да бъде засилена магическата му сила. Защото той ще е този, който ще бъде в редиците ни на последната битка... И трябва да бъде опазен дотогава, каквото и да ни струва това.
Стига сме му спамили на момчето в темата бе, Венци. Гледай сега какви ги вършиш... Добре, че го няма и тоя спамър WoI, че тогава работата ставаше хард. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 12:26 PM |