![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Абе хора, от къде да си зема някви по-добри кубинки? Моите вече на нищо не приличат
![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Ходих да си търся кубинки преди няколко дни, но безуспешно. Магазинът, който предполагаемо се намира около пресечката на Ангел Кънчев и Солунска така и не го намерих (за по-сигурно минах по целия участък на Солунска между Граф Игнатиев и Витошка и по половината Ангел Кънчев, но пак нищо не видях). Имаше магазини за обувки, но там не се продаваха кубинки. В Горгон пък нещо не ми харесаха Steel-ките, които предлагаха в момента. До магазина на Мария Луиза и Цар Симеон още не съм ходил, но сестра ми си взе едни Rangers преди време оттам, които се скапаха за нула време, та съм леко предубеден.
Та някой има ли идея откъде мога да си намеря някакви качествени кубинки, че старите вече за нищо не стават, а иде зима ![]() Като модел съм се ориентирал към нещо като това, което показаха Peter и Magesnik: ![]() ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 08:57 PM |