![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 29-October 06 Град: Sofia Потребител N: 1644 ![]() |
Абе, нз за вас, ама аз мноо често съм виждала метъли да ходят с някви тъпи чалгарки или обратното. Нз какво мислите вие по въпроса, ама на мен лично ми става адски смешно, като видя такива едни предмети с къси розави полички, цикламени ботушки с 20- метрои токчета....
ПП:а, да не си помислите, че чалгарките нагоре са облечени по без нищо, в смисъл те са си с нещо, ама в повечето случеи не им личи много, ако разбирате мисълта ми... ...а до тях някакъв, от де да го знам метъл ли е, поне се води за такъв, с кубинки и тениска на Bolt-Thrower... Та така, вие на какво мнение сте (за тва, метъл да ходи с чалгарка) ? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^^ Благодаря за забележката за правописа...моля малко по-любезно! мисля че не сам заслужила с нищо да ми говориш така...може да не пиша правилно с FlexType но това не значи,че сам по-тъпа от другите...ако искаш нещо лично да ми кажеш, моля...ЛС е на твое разположение!
Съжалявам малко съм се отклонила от темата...бюста няма значение всъщност...на практика съм написала пълни глупости...като се обичат хората нищо няма значение...да вярно, че е малко смешно, но какво пък им пука на тях? Мнението е лично моля без нападки...а? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:47 AM |