![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
da vi kaja 4estno, povdiga mi se ot podobni komersialni grupi4ki.pantalonite im triqt zemqta, dokato peqt rapirat, a i muzikata im e bokluk, a se pi6at metuli!da vi kaja li kak izglejdat fenovete im, koito poznavam?smuknati 6iroki dunki, sindjir s prusten na nego, KUBINKI I ME6KA!!!!!GNUS! i poneje sa komersialni i pove4eto hora sa 4uvali vse po nqkoq pesen, mi obqsnqvat, 4e metula e...tup-grupa hora, v koqto vseki se opitva da pre4i na drugiq.e kak da im obqsnq, 4e tova nqma ni6to ob6to s istinskiq metul?moje bi az sum malko konservativna na tazi tema, no taq idiot6tina ne q priemam.ostavam si na black....
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28392 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Напротив, Metanoia, мнението на другите ме интересува и гледам да го уважавам - това значи ли, че трябва да съм съгласен с всеки?! Не твърдя, че съм слушал много (това никъде не съм го казвал) - просто съм слушал ДОСТАТЪЧНО. Да, за Godsmack си прав (не приличат на Slipknot), може би не се изразих правилно в предишния си пост... Но за албума на Slipknot не съм съгласен - кросоувърът е налице, но пък чак по няколко стила на песен няма. Комбинират нео с траш елементи, и толкова - това е положението из целия албум. И не се нуждая от нечии познавачески напътствия (били твоите или нечии други), за да разбирам дадена музика и стила й. Слушам метъл от достатъчно време, за да мога поне това да правя. В случая само ти си този, който не уважава чуждата позиция.
Метълът не е жени и мотори, а нещо много повече - ако си беше направил труда да вникнеш в написаното неотдавна от мен по въпроса, нямаше да се налага да повтарям. А каква, прочие, музика свиреха lp в началото? Може би някакъв ъндърграунд кросоувър? ![]() Дори да не ти се иска да го приемеш, съществува възможността дори вечни изпълнители като Vai, Cooper и Satriani да искат да разширят кръга на своята публика с ласкателски изказвания по адрес на комерсиални групи като korn. А дори и въпросните изказвания да са резултат на искрено възхищение, то много други велики музиканти са се изказвали против тази гавра с метъла, която наблюдаваме през последните години. Не знам на какво се дължат впечатленията ти от хевито, но ми се струва, че редиш заучени фрази, без да си наясно какво се случва с тази сцена през последните години. Настройките и постройките били едни и същи... пълни глупости! Слушай някои от новите групи като Stratovarius, Children Of Bodom, Rhapsody, Edguy/Avantasia, Nocturnal Rites, Domine, и т.н. и после ми дрънкай врели-некипели за еднообразието на стила. Аз не мога да нарека нехарактерна структура на песента, комбинирана с майсторско свирене с влияния от класическата музика, нещо еднообразно. Но когато човек е предубеден, дори смислените доводи отиват на вятъра... И още нещо, относно класиката - това, че съвременните изпълнители използват нови похвати с класическите инструменти, не е лошо. А аз искрено ще се учудя, ако до 3-4 години Slipknot не се разпаднат... за да направят някой шумен реюниън само година по-късно, разбира се! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 11:41 PM |