![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
На 18-ти ноември в читалище "Неофит Бозвели" (кв. "Левски", ул. "Дряновски Манастир" 12) ще се проведе "United Underground Festival", в който ще вземат участие следните банди:
Distorment InXile Zaplaxa I.T.S.I Cupola Входът ще струва 4 лева, а началото ще бъде от 17:30 ч. Заповядайте да подкрепите българската Underground сцена!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Аз отидох доста предубеден и даже се чудех кво правя там.Обаче концертчето беше супер добро и са сичко ме боли.Особено много се изкефих на Inxile жалко че публиката не се движеше много на тях.А вокала им има мноо яко поведение на сцената.Купола също много ме изкефиха,а кавъра изкърти тотално.Абе изобщо всичките групи бяха мноо добре и е много яко, че имат такъв ентусиазъм.Само ITSI не ме накефиха като звучене ,но въпрос на вкус.Евала на всички
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 05:49 AM |