![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
На 18-ти ноември в читалище "Неофит Бозвели" (кв. "Левски", ул. "Дряновски Манастир" 12) ще се проведе "United Underground Festival", в който ще вземат участие следните банди:
Distorment InXile Zaplaxa I.T.S.I Cupola Входът ще струва 4 лева, а началото ще бъде от 17:30 ч. Заповядайте да подкрепите българската Underground сцена!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Абе добре си беше.
Не знам защо не споменахте нищо за звука на Distorment. Извадиха най-чист звук, най-чист дисторшън. Боби, хич да не ти дреме, ние я чувахме твоята китара отлично. Но си личеше, еч скиташ насам натам в търсене на нещо-явно на звук. Фестът беше супер. Само малко хора имаше-но другият път повече. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Абе добре си беше. Не знам защо не споменахте нищо за звука на Distorment. Извадиха най-чист звук, най-чист дисторшън. Боби, хич да не ти дреме, ние я чувахме твоята китара отлично. Но си личеше, еч скиташ насам натам в търсене на нещо-явно на звук. Фестът беше супер. Само малко хора имаше-но другият път повече. Дам, и други хора ми казаха, че звука бил як, което ме радва, но и ме кара да се сетя за всичките малки грешчици в свиренето докато се чудех дали не ми е прекъснала китарата (защото и това май стана по едно време) ..карай де, бели кахъри. Другия път повече и още по-добре ![]() PS. ITSI трябваше да ги чуете на саундчека, когато не бяха осакатявани от озвучението. Дидо особено извади невероятен глас! Но като цяло са си на малко по-друга вълна и затова може да са звучали не на място на някои хора. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 05:57 AM |