![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
da vi kaja 4estno, povdiga mi se ot podobni komersialni grupi4ki.pantalonite im triqt zemqta, dokato peqt rapirat, a i muzikata im e bokluk, a se pi6at metuli!da vi kaja li kak izglejdat fenovete im, koito poznavam?smuknati 6iroki dunki, sindjir s prusten na nego, KUBINKI I ME6KA!!!!!GNUS! i poneje sa komersialni i pove4eto hora sa 4uvali vse po nqkoq pesen, mi obqsnqvat, 4e metula e...tup-grupa hora, v koqto vseki se opitva da pre4i na drugiq.e kak da im obqsnq, 4e tova nqma ni6to ob6to s istinskiq metul?moje bi az sum malko konservativna na tazi tema, no taq idiot6tina ne q priemam.ostavam si na black....
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Аз пък твърдя, че съвсем не се интересуваш от мнението на околните и по-точно не се опитваш да вникнеш в него, а си караш на това, което си си наумил. Ти сам си казвал (да го търся ли), че много често се дразниш от чуждото мнение, когато е различно от твоето.
В Mate.Fee.Kill.Repeat. има поне по 2 стила в песен (има 1-2, които са по-еднообразни). Пример - Gently - 3 стила, Killers are Quiet - 3 стила, Only One - 2 стила. След като можеш сам да се справиш пусни си албума и сам ги установи. От Cradle изобщо не съм разочарован. Просто те са група, хванала кое е продава, а то е сатанинския имидж, псевдо-блекаджийски китари (блека е най-продавания underground стил в момента), клавири и т.н. Те са страхотни музиканти, но музиката им подчертано е основана основно върху качественото изпълнение на нещо продаваемо, а не на някаква философия. Dimmu Borgir са подобни... Нито един сатанист при тях, но се напъват да се правят на такива... и да пеят за такива неща. Това се продава мноооого добре. Нали си слушал Meyhem? И противните мен Immortal? Да забелязваш разлика? LB в началото си свиреха точно музиката, която им харесваше. Тогава тя съвсем не беше комерсиална и продаваема. По-късно стана такава и те решиха да я направят ощо по-комерсиална и продаваема. Парите опорочават хората. Споменатите от мен хора са възхвалявали факта, че изпълнителите от Корн са добри, нещо, което е неуспоримо за всеки човек, който разбира от музика и от свиренето й. Пък ако споменатите от мен музиканти направят подобно изказване сигурен ли си, че ще се повиши популярността им с нещо? Те го правят пред хора, които са дърти метали и които мислят като теб, че еди-кое си било гавра с метъла... Абе какво ли ти обяснявам - давам ти примери, примери, а ти все разправяш едно и също... ![]() П.П. А според теб и MuDvAyNe ли са комерсиални? И колко си ги слушал тях? А колко си слушал Mushroomhead или са ти познати само от видеоклипа дето пускат по ММ? П.П.П. Посочените от теб за "хеви" групи, които трябва да чуя съвсем не бих могъл да ги определя като такива. Само последната не съм я слушал задълбочено. И да, ако те са за теб "типично хеви" тогава стила е много разнообразен... обаче те просто не са такова. Children of Bodom пък най-малко... ама то и другите са толкова... -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 09:52 AM |