![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 28-July 06 Град: вътре Потребител N: 1481 ![]() |
Имам предвид Iron maiden, metallica, judas... от тоя сорт
та... според мен повечето доста се поизложиха. Особено metallica пълен провал с последните няколко албума, а докато Iron maiden също се поизложиха иначе имат добри попадения в последните два алббума. На judas priest angel-a е наистина мн добро попадение. a просто на megadeth последния албум е уникален както казаха те възкраснаха от пепелта -------------------- The night awaits
The act of confidence The kiss of Judas |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Напълно съм съгласен с мнението ти , както казах това че не съм фен на Nightwish и че не ги смятам за големи имена в метъла през последните 10 години си е мое мнение и никого не задължавам да се съгласи с мнението ми , верно е че си имат много фенове и т.н но просто за мен има и по големи имена в метъла от тях , например Blind Guardian , Rhapsody и Kamelot - ето тези банди например много ги уважавам и няма да чуете лошо мнение от мене за тях , но на група която не съм и фен и която мисля че не е толкова достойна че да се нареди до големите имена в метъла какво очаквате да кажа . Просто както казах всеки с вкуса си и с мнението си аз например харесвам банди които едва ли ще ви се понравят като например Cannibal Corpse , Napalm Death и такива , но трябва ли да задължавам някой от тук да му харесат... не нали . Така че както се изказах преди , за мен Nightwish не са сред големите имена в метъла но това си е лично мое мнение , казах каквото имах да казвам сега мисля да спра и повече да не пиша в тази тема че стана банално да давам обяснения на всеки един по отделно така че спирам се , здраве да е , да има бира и метъл и това е
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:15 PM |