![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
da vi kaja 4estno, povdiga mi se ot podobni komersialni grupi4ki.pantalonite im triqt zemqta, dokato peqt rapirat, a i muzikata im e bokluk, a se pi6at metuli!da vi kaja li kak izglejdat fenovete im, koito poznavam?smuknati 6iroki dunki, sindjir s prusten na nego, KUBINKI I ME6KA!!!!!GNUS! i poneje sa komersialni i pove4eto hora sa 4uvali vse po nqkoq pesen, mi obqsnqvat, 4e metula e...tup-grupa hora, v koqto vseki se opitva da pre4i na drugiq.e kak da im obqsnq, 4e tova nqma ni6to ob6to s istinskiq metul?moje bi az sum malko konservativna na tazi tema, no taq idiot6tina ne q priemam.ostavam si na black....
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28392 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Виж сега - толерантността е хубаво нещо, но само ако се прилага с мярка... разбери, че не се опитвам да натрапвам на когото и да било мнението си, а само го изказвам в противовес на твоето, например. Пък и имам право да се дразня, не е ли тъй
![]() Стиловете в "Slipknot" са ми ясни... ти намирай десетки, ако желаеш. Това че Cradle не са сатанисти, а правят сатанистка музика, не значи че тя е лишена от съдържание. А ти познаваш ли се с пичовете от Dimmu Borgir, за да твърдиш, че не са сатанисти по убеждение? Това, че звученето на новите блек групи се различава от това на законодателите (Bathory, Immortal, Mayhem, и т.н.) е дължимо предимно на нови музикални търсения... Старите блек групи имат невероятен принос, но и този на Cradle и Dimmu вече се усеща. Нито съм псувал по някой фен на неото, нито по самото нео. Казвам само защо не го уважавам и защо не го считам за метъл - нищо повече. Това за разпадането на Slipknot го очаквах... просто не тъй скоро. Но още един албум със сигурност ще направят, не мислиш ли? Някое допълнително милионче не би им дошло зле. MuDvAyNe са ми тотално непознати, признавам. На Mushroomhead съм слушал един албум - "XX", който, ако трябва да съм честен, не ме впечатли с абсолютно нищо. Е, може би изброените от мен групи гравитират малко повече към пауър жанра, но той пък е функция от развитието на хевито до голяма степен. Знам, знам, че CoB не са хеви... те са си метъл. Просто такива млади групи (които не тъпчат на място, а се развиват и допринасят за развитието на метъла въобще) има много - аз посочих само някои от по-известните. И въпросните млади групи са повлияни в значителна степен от "монотонното" творчество на класическите хеви изпълнители. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 08:27 PM |