![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 11-October 03 Град: София Потребител N: 306 ![]() |
Naposleduk v glavata mi se vurti edin vupros:dali vsi4ki black metalisti sa satanisti i dali vsi4ki satanisti sa black metalisti?
Ne govoria za 4lenuvane v sekti,za drane na ku4eta i kotki,a za dulboko li4nite viarvania,koito sa te podtiknali da proslu6a6 tazi muzika.Taka kato gledam oburnatia krustna vrata si znam za6to e tam-zaradi omrazata mi kum hristianstvoto i vsi4kite gluposti svazani s nego.Moje bi puk ot tazi omraza idvat i drugite mi interesi svurzani sus satanizma. Az sum edna ,a vie ste mnogo.Mojete li da mi otgovorite? Dali black metala i satanizma sa nerazrivno svurzani? V kakvo viarvata vie? -------------------- An offering of crimson which floated and faded away...
...like every hope I've ever had... ...like every dream I've ever known... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Цитат Единаисете сатанински правила на Земята 1.Не давай мнение или съвети, ако не ти ги искат.. 2.Не говори за проблемите си, ако не си сигурен, че някой иска да гу чуе. 3.Когато си на чуждо място, покажи уважение към него или въобще не ходи там. 4.Ако гостенин в твоето леговище те раздразни, отнеси си с него жестоко и безмилостно. 5.Не прави сексуални опити, ако не си получил сигнал за това. 6.Не вземай това, което не ти принадлежи, освен ако не е бреме за друг човек и той не моли да бъде облекчен. 7.Признавай силата на магията, ако си я използвал успешно, за да постигнеш желанията си.Ако отричаш силата на магията, след като успешно си заложил за нея, ще загубиш всичко, което си получил. 8.Не се оплаквай за нещо, на което няма нужда да се подлагаш. 9.Не навреждай на малки деца. 10.Не убивай животни, освен ако не са те нападнали, или за храна. 11.Когато вървиш на открито, не закачай никого. Ако някой те обезпокои, помоли го да престане. Ако той не престане, унищожи го. Ето ви ги 11-те правила и сега се замислете дали във вашия живот без да искате спазвате някои от тях |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 04:31 AM |