![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Здрасти на всички металурзи , казвам се Адриан Андреев а.к.а Андрю Мейдъна , на 18 години съм и съм от столицата Свищокио ( Свищов ) , слушам олд скул хеви и траш метъл а също и малко дет метъл като Cannibal Corpse , Bolt Thrower , Napalm Death и такива изрудщини , пуша цигари Бяла Фемина щото нямам пари за ММ 100`s
![]() http://vampirefreaks.com/u/Iron-Maiden P.S : Сега съм със по дълга коса и съм по рошав... |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат а що се отнася до Maniacal_Suicide...това е приятелката ми , аз и казах да се регистрира във форума така че спрете с това моля ви Пхаха, чакай, че не се сдържах. Уж нямаше да коментирам по твои постове, ама ![]() Спираме-рицар си ти и я пазиш. Ей, хора, спрете "с това", прекалявате. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Цитат а що се отнася до Maniacal_Suicide...това е приятелката ми , аз и казах да се регистрира във форума така че спрете с това моля ви Пхаха, чакай, че не се сдържах. Уж нямаше да коментирам по твои постове, ама ![]() Спираме-рицар си ти и я пазиш. Ей, хора, спрете "с това", прекалявате. Мълчи, знаеш ли колко ми пука твоето кирливо мнение, какво се заяждаш сега, каза че повече няма да коментираш мой пост нали, аре изпълни си обещанието тогава, аман от такива като тебе ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:46 PM |