![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
da vi kaja 4estno, povdiga mi se ot podobni komersialni grupi4ki.pantalonite im triqt zemqta, dokato peqt rapirat, a i muzikata im e bokluk, a se pi6at metuli!da vi kaja li kak izglejdat fenovete im, koito poznavam?smuknati 6iroki dunki, sindjir s prusten na nego, KUBINKI I ME6KA!!!!!GNUS! i poneje sa komersialni i pove4eto hora sa 4uvali vse po nqkoq pesen, mi obqsnqvat, 4e metula e...tup-grupa hora, v koqto vseki se opitva da pre4i na drugiq.e kak da im obqsnq, 4e tova nqma ni6to ob6to s istinskiq metul?moje bi az sum malko konservativna na tazi tema, no taq idiot6tina ne q priemam.ostavam si na black....
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
"Eдно си баба знае, едно си бае"
![]() Ако си слушал нео (не само Slipknot) както дявола чете евангелието - ми много ясно, че нищо няма да откриеш. А ти личи как си слушал - с половин ухо... докато закусваш сигурно... Slipknot не смесвали различни стилове... ха! Чак се чудя за какво си играя да ти пиша... Неото не било метъл - не ми изкара нито една причина до сега или поне нито една, която да не беше оборена по един или друг начин (не само от мен). Приноса на Dimmu u Cradle се усеща особено в това блека да се превърне в поредния забозен стил слушан от 14-годишни момиченца с обърнати пентаграмки и кефещи се на това колко е хубав Дани филт...(примерно) За да бъдем честни всички групи, които се наричат "метъл" са повлияни от хевито и хард енд хеви рока, само че някои са ги надскочили отдавна, други ги повтарят... За сведение точно половината от Slipknot са фенове на Блек Сабат, а другата половина на Слейър. Всъщност DJя е единствения фен на хип-хопа там (той не спада в горните половинки). Абе какво ти пиша - казах ти 1000 пъти - за всеки нов стил се е говорило така от "старите" метъли, които са считали, че това е гавра с тяхната музика... времето ще покаже - ще минат 10-15 години още, ти ще остарееш и ще продължаваш да слушаш хеви и да плюеш по нео-то, което отдавна ще се е превърнало в класически, ъндърграунд метъл стил... Изсторията се учи, защото рано или късно се повтаря ако не сме си извадили поуките от нея. Аз бях до тук. Ако измислиш някой истински довод, че тази музика не е основана и вдъхновена от метъла и че не е качествена може и да се върна. От тук нататък слушайте метъл, пънк, кор, индъстриъл и готик! ![]() ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 11:55 PM |