![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Кои албуми очаквате с нетърпение през 2007??
моите фаворити са Мегадет, Металика и Дийп Пърпъл ![]() дано всички да дойдат в България покрай турнетата си -------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Kamelot, Manowar, Dark Moor, Moonsorrow, Grave Digger, Destruction, Trail Of Tears, Ensiferum, Battlelore, Metalium, Megadeth, Biomechanical, Gamma Ray, Sonata Arctica, Dream Theater, Nightwish, Stratovarius, Sieges Even,
Kataklysm, Dimmu Borgir, Judas Priest, Saxon, Korpiklaani. В момента се сещам за тези, но сигурно пропускам някои. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 04:39 PM |