![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Нмяма идея как да си започна изречението.
![]() Дори и при месец разстояние до Коледа мен ми е нещо коледно, а и почнаха да слагат украсите и да изнасят разните му там еленчета, дядо Коледовци и т.н. и как да не ти е коледно! ![]() ![]() ![]() Какво за вас е Коледа, как обичате да я празнувате, как планирате да я празнувате тази година? ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
по въпроса: това, което ме дразни, са лигавите коледни украси, които седят по 3 месеца в годината, а се отнасят за 3 дена...
![]() преди се започваше от началото на декемрви и, о чудо! всичко гръмва в лампички, еленченца, пухчета, снежни човеченца, коледни играчици, гирляндченца, снежинчици, снежанчици, джудженца и дядо-коледовченца ![]() ![]() ![]() зарежи, страшното коледно настроение... ![]() после, след като мине всичко - празници, почивни дни, тия коледни украси си остават цяла зима и изглеждат много глупаво през януари, да не говорим за февруари... ![]() и по магазините е ПЪЛНО само с коледни сувенири, един нормален подарък на не-коледна тематика не може да се намери! препълват ги с играчки и вече всевъзможни коледни предмети все едно всеки човек всяка година купува нови играчки и нови украси... ![]() цялата тая работа ми се струва ненужна лиготия, ама айде! друго: нали на запад искали да забраняват Дядо Коледа за реклами, че заради него хората се охарчвали неприлично много! коледен бизнес rules... и Дядо Коледа му върши мръсната работа ![]() ![]() Taка е деца мои. Който не вярва в Коледа, не вярва в добротата на хората. И тези хора не ще получат подаръци от мен. добре, че си ти, дядка! ако разчитам ти да ми донесеш подарък... ![]() айде със здраве, ходи при Снежанка за утеха, ако не - при Мери Кристмас!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 02:53 PM |