![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Нмяма идея как да си започна изречението.
![]() Дори и при месец разстояние до Коледа мен ми е нещо коледно, а и почнаха да слагат украсите и да изнасят разните му там еленчета, дядо Коледовци и т.н. и как да не ти е коледно! ![]() ![]() ![]() Какво за вас е Коледа, как обичате да я празнувате, как планирате да я празнувате тази година? ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
За мен Коледа е един от най-хубавите празници. При нас е нещо като традиция цялото ни семейство да сме винаги заедно на Коледа, просто не мога да си представя да си изпразнувам Коледата без тях. И настроението винаги е празнично и приповдигнато, още повече че майка ми има рожден ден на 24ти.
Изобщо, обичам Коледите, обичам мириса на борова гора, на портокали, на свещи, хубаво ми е да съм с хора, които обичам и да ги зарадвам като им подаря нещо. Съвсем упорито продължавам да вярвам в дядо Коледа (и елените), макар и да знам че не съществуват. И с най-голямо нетърпение чакам да завали сняг и всичко да стане бяло, да гледам през прозореца как падат снежинките и как блестят на светлината на уличните лампи... То и мен вече ме е хванало коледното настроение, смятам да украсявам тази година всичко до което се добера ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 01:25 AM |