![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Нмяма идея как да си започна изречението.
![]() Дори и при месец разстояние до Коледа мен ми е нещо коледно, а и почнаха да слагат украсите и да изнасят разните му там еленчета, дядо Коледовци и т.н. и как да не ти е коледно! ![]() ![]() ![]() Какво за вас е Коледа, как обичате да я празнувате, как планирате да я празнувате тази година? ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Идеята за Коледа ми е много тъпа, един месец предварително отвсякъде еленчета, дядовци, джуджета, хайде сега да ви стане хубаво и да накупите МНООООГО ПОДАРЪЦИ.
Плюс това не виждам какво се празнува, раждането на някакъв, дето даже не се знае, имало ли го е въобще. Моят рожден ден що да не се празнува от всички! Само дето се чудя, дали да лъжа малкия, че има дядо Коледа. Не ми се иска, обаче не искам, да го лишавам от възбудата около чакането. А пък Нова Година си е нещо съвсем друго. Всички са настроени да се веселят (а не да си седят тъпо вкъщи и да си пеят "Тиха нощ, бля бля бля"), стои се до сутринта, на другия ден ти е свинско и други разни хубави неща ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 07:03 AM |