![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
da vi kaja 4estno, povdiga mi se ot podobni komersialni grupi4ki.pantalonite im triqt zemqta, dokato peqt rapirat, a i muzikata im e bokluk, a se pi6at metuli!da vi kaja li kak izglejdat fenovete im, koito poznavam?smuknati 6iroki dunki, sindjir s prusten na nego, KUBINKI I ME6KA!!!!!GNUS! i poneje sa komersialni i pove4eto hora sa 4uvali vse po nqkoq pesen, mi obqsnqvat, 4e metula e...tup-grupa hora, v koqto vseki se opitva da pre4i na drugiq.e kak da im obqsnq, 4e tova nqma ni6to ob6to s istinskiq metul?moje bi az sum malko konservativna na tazi tema, no taq idiot6tina ne q priemam.ostavam si na black....
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
аз малко на остарял post ще отговарям ама както и да е.
"Това, че китарите им са настроени по различен начин, не е съществена разлика, не мислиш ли?"-Това е цялата разлика която намираш м/у Coal Chamber, Staind, Godsmack и Slipknot!!?? "Сигурно няма разлика в композициите от "The Number Of The Beast" и тези от "Fear Of The Dark""-О разлика има огромна...съставени са от толкова различни чаркове и така подредени по друг начин...които образуват едно и също нещо. "аз само последвах светлия му пример. " - да де аз за него говорех най-вече. "Пак се изказваш неподготвен - неото взимало най-доброто от метъла... Кое взима бе, братко - единствено дистортнатите "-говорех за концепцията на метъла, това че някой групи разбират дистортнатите китари като най-доброто си е техен проблем. (ако ти се отдаде възможност хвърли едно ухо на My Ruin и кажи за дист. китари ли става дума) "За Cradle грешиш - не можеш да твърдиш, че са комерсиални"-не се изказах правилно, имах предвид точно че никой не може да каже с 100% сигурност дали споменатите групи са комерсиални освен самите те. "текстовете са елементарни, както впрочем и инструменталът"- нали ми разправяше последно че не е задължителна сложността? И смея да твърдя че коментара ти е такъв просто защото няма лупане на барабанист с 100км/ч и бучене на вокалист с 100 децибела и китарист който сменя 100 акорда в сек., така че изобщо да не ги чуеш. "Но когато човек е предубеден, дори смислените доводи отиват на вятъра..."- ХАха...не знаеш колко си прав!!:) "А каква, прочие, музика свиреха lp в началото? "- нека аз да ти отговоря. Първата група се казва Xero и не бих я нарекъл метъл, по-скоро рап със странно разтроена китара, тогава са още лапета кат' мен, Майк веднъж казва нещо от рода на "We were in high school and we were waiting for some original sound to come, it didn't come so we decided to make it ourselves". По-късно се казват Hybrid Theory (поради хибридния саунд). Изобщо не са се бутали да ги вземе някоя компания, свирели по клубове и някаква компания ги чула, по-късно вече отиват на Warner. " Пък и имам право да се дразня, не е ли тъй ?"- стига да не дразниш другите с дразненето си. "MuDvAyNe са ми тотално непознати, признавам"-не ги слушай, биха станали поредната талантлива група която ти ще изкараш неграмотници само защото не са ти по твой вкус и по-късно ще кажеш "не е вярно аз просто изразявам своето мнение и несъгласие" ""XX", който ако трябва да съм честен, не ме впечатли с абсолютно нищо. "- се едно пък съществува "нео" група която да ти направи добро впечатление...ма то е щот' са некадърници нали! "Неото не било метъл - не ми изкара нито една причина до сега или поне нито една, която да не беше оборена по един или друг начин (не само от мен)."-как бе - warrior обича метъла но не харесва нео-то следователно нео-то не е метъл ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 09:06 PM |