![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Боби - мерси че ми даде тоя диска - най-сетене чух истинския Untouchables, а не някви глупости като "When Balls Touch"...
Korn са ебати великата група. Не мога да повярвам колко лайна се изсипват по техен адрес от разни "trve metal" фенове. Групата е супер оригинална и уникална. Когато са се появили отначало - това е музикална революция, нищо не е звъчало така. Днес са се нароили десетки клонинги, но това не прави самите Korn по-малко яка банда. Ето какво мисля албум по албум: KORN Are you ready!?!?!?!??! Най-бруталния. Недостижима класика. Каквото и да ми обяснявате това е нео-метъл албумЪТ. А Blind е нео-метъл химнЪТ. Clown и Predictable също цепят. Всъшност целия албум цепи. Дъски. И строи бараки после. И ги срива. И построява нови бараки! LIFE IS PEACHY Това е най-дивашкия албум. 100%. Twist е най-безумното парче въобще. Кавъра на Ice Cube(не съм сигурен всъшност) Wicked е съпер забавен, а за Lowrider просто нямам думи..... Скъсвам се от смях всеки път. Може да не е толкова тежък и оригинален като първия албум, но затова пък e адски забавен. FOLLOW THE LEADER Това е другата класика. Може да е защото сигурно това е първия албум кйто съм си купил в живота си, или защото имаше един период в който слушах предимно това, или заради адски многото спомени които ми навява, но това е един супер маниакален албум. Fred Durst да го духа, но в All In The Family ме разбива! Най-яките песни са It's On, Freak On A Leash(клипа, Господи!!!), Got The Life, Seed, My Gift To You... \m/ My Gift To You \m/.......не......... \m/ MY GIFT TO YOU \m/.... \m/ MY MOTHERFUCKING GIFT TO MOTHERFUCKING YOU, MOTHERFUCKER!!!!! \m/ ISSUES Тук се връщат към по-тежкия звук след доста по лекия и експериментален Follow The Leader. Dead е нещо велико, продсто нямам думи. Други яки песни са Trash, Wake Up, Make Me Bad и сигурно най-любимата ми - Dirty. UNTOUCHABLES Много ми харесва как са вплели абсолютно нови елементи в този албум. По джазовите песни като Hollow Life, Alone I Break и No One's Therе ме разбиват. А в същото време Blame и Bottled Up Inside(и тва са само 2 примера) са сред най тежките китарни песни които са правили въобще. Любимата песен тук е Hating. просто обожавам подобни "балади". ГЕНИАЛЕН АЛБУМ!!!! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Извинявай - не се изказах правилно. Всъшност никак. Исках да кажа че на мен лично за европейските групи не ми пука почти никак. Някак си се опитах да обясня че това което говоря се отнася само за САЩ.
А за Evanecsence - соло е. Наистина не е Vim на Machine Head, но си е соло. А фактът че е в песен която е едва ли не поп и се върти адски често по телевизията и радиото, мене лично адски ме радва. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 10:01 PM |