![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
da vi kaja 4estno, povdiga mi se ot podobni komersialni grupi4ki.pantalonite im triqt zemqta, dokato peqt rapirat, a i muzikata im e bokluk, a se pi6at metuli!da vi kaja li kak izglejdat fenovete im, koito poznavam?smuknati 6iroki dunki, sindjir s prusten na nego, KUBINKI I ME6KA!!!!!GNUS! i poneje sa komersialni i pove4eto hora sa 4uvali vse po nqkoq pesen, mi obqsnqvat, 4e metula e...tup-grupa hora, v koqto vseki se opitva da pre4i na drugiq.e kak da im obqsnq, 4e tova nqma ni6to ob6to s istinskiq metul?moje bi az sum malko konservativna na tazi tema, no taq idiot6tina ne q priemam.ostavam si na black....
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28392 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Страйки, ще ме прощаваш, но не смятам да ти отговарям. А ако аз повтарям едно и също до втръсване, Metanoia, знай че не съм единственият такъв в този форум. Пък и като гледам, този спор не търпи развитие - нито ти приемаш аргументите ми, нито аз съм в състояние да приема твоите...
Опитвал съм се да слушам нео групите без предубеждение - колко съм успял е друг въпрос, но факт е, че ПОНЕ ЗА МЕН тези групи са безидейни и еднотипни. А дали неото е основано на метъла: Метълът се свири от музиканти, които познават инструментите си и не се подиграват с истинските им възможности, подрънквайки елементарни рифове с различно темпо и последователност в почти всяка своя песен. Свирят се сола (поне от време на време), пък не е лошо понякога и барабанистът да прави нещо интересно. Метълът като идеология се противопоставя на всякакви модни тенденции, като музикантите не се стремят да станат популярни благодарение на имиджа си, а да обогатят хората с музиката си. В метъла се пее, за бога (или каквото там предпочитате) - не се рапира на фона на тонове семпли. Но това, разбира се, са кухи доводи, родени от ограниченото ми от слушане на твърде сложна музика съзнание, нали? Пък и метълът не е музика, която да слушаш по радиото или телевизията, докато закусваш или си пишеш домашните - това е музика, която изисква концентрация и желание да вникнеш... и при всяко следващо прослушване да откриваш по нещо ново! Докато при повечето нео парчета след второто-трето прослушване човек е запомнил песента наизуст и вече му втръсва като я чуе. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th May 2025 - 11:35 PM |