Предложения, нововъведения, промени и т.н. |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Предложения, нововъведения, промени и т.н. |
Nov 12 2004, 07:38 PM
Коментар
|
|
Архидемон Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 |
Първо сори ако има подобна тема.
... Какво ще кажете в директорията 'сваляне' да има възможност за оценка на песните и да се изписват броя мнения и средното аритмитично..най-яко е когато има мини message board отдолу, но както и да е. |
|
|
Dec 11 2006, 10:20 AM
Коментар
|
|
Прослушващ метъл Група: Потребители Коментари: 86 Регистриран: 2-December 06 Град: Вкъщи, в хола пред компа Потребител N: 1707 |
Абе, гледам го тоз раздел "Таблатури", и се чудя - за чий са ми тия таблатури, след като мога да си ги намеря в Power Tab или Guitar Pro формат от, да кажем, Ultimate Guitar? Предлагам да качвате таблатури на български групи, че такова нещо никъде не съм видял.
-------------------- Отзиви за мен: * Сатанистки простак! :bunny: --- Bojko_92 * Poneje ne obi4am da me pozdravqvat...Varnenci..i takiva koito sa ot daleko i govorqt na meko..ne priemam tvoite pozdravi..dori i pojelaniq.. --- ivito_love_vlado * fallenblood iskam da ti kaja 4e si stra6no smotan --- Nadetoo * Ми метъл е, гледа лошо... ако беше рейвърче, щеше да се опитва да те фокусира... а ако беше чалгар... ако беше чалгар досега да сме го изгонили! --- geoff и Samurai относно начина, по който гледам stynito0o * Анархист! И.. зъл! И... крадец на захарчета! --- Ескарина |
|
|
Олекотена версия | Час: 10th November 2024 - 08:08 PM |