![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Поредното доказателство че на света има още свесни хора.
Ревюто на албума: http://www.statikmajik.com/gd/reviews/nigh...htwish_once.php Редактираната версия след реакцията на лейбъла: http://www.statikmajik.com/gd/reviews/wond...htwish_once.php Нека бъда първия който да каже: BEST. REVIEW. EVER!!!!!!! THIS REVIEW >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Mine OMG!!!!!!! Bторото е като излиянията на Ицо. "флейтата оживя в ръцете му" ала-бала... П.С. Чкам да ме замеряте с камъни. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
.... глай ся, не искам да обиждам никого, нито да се заяждаме на тема "групи".
1- Таря има ГЛАС. Голям глас !!! Оттук до Бяло море. Глас, който като си усиля уредбата така пълни стаята, че няма място за мене... Пее ЧУТОВНО нечовешки. Не е все едно кой ще пее с нея. 2 - оня пич може и да цели нотите, но това не го прави певец. Просто гласът му е слаб, ОСОБЕНО на фона на Таря. Изобщо не споменавам "диапазон", говоря за "тембър". Просто няма дълбочина. Може би е подходящ за друг, по- лек стил... 3 - Алтернатива - примерна- на глас, който би ми било приятно да чуя редом с гласа на Таря - вокала на Аморфис (пак не много плътен глас, но с далеч по приятен тембър), а още по добре един Dan Swano (Edge of Sanity, Nightingale...) - просто щото това слушам в момента... Нещо такова би ми харесало повече. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
оня пич може и да цели нотите, но това не го прави певец. Просто гласът му е слаб, ОСОБЕНО на фона на Таря. Зависи колко му дават да пее. На кавъра на High Hopes се проличават възможностите му - дълбок и емоционален. Особенно припева. ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th July 2025 - 06:27 AM |