![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Е, отдавна си говорехме за подобна идея, реших най-накрая да я реализирам. Правилата са прости - използвате някакъв достъпен аудио софтуер (примерно CoolEdit) и правите отрязък от някоя песен (между 20 и 30 секунди). Не е задължително да е от самото начало на песента, просто някаква малка част от нея, която ще помогне на другите да я познаят. Излишно е да казвам, че не е нужно да ъплоудвате шумове или някакви авангардни и неразгадаеми гюрултии (излишно е да го казвам, защото така и така някой ще го направи в даден момент). Например интрото на Immortal - Antarctica (онова с вятъра) е крайно неподходящо. Позналият загадката получава правото да направи своя. Регистрирах набързо акаунт в хит бг за да качваме там файловете (ако няма по-добри идеи, разбира се) и ще предоставя данните на позналия загадката ми (който от своя страна ще ги даде на следващия познал).
И така, let the battle commence! Това е първата загадка: http://metalworldinfo.hit.bg/game.mp3. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Не бих казал нов, защото е от 2004-та, но за сметка на това им е последният засега, а и според мен най-добрият. Носят се слухове, че са готови вече с четвъртия си албум, но търсят нов лейбъл, който да им го издаде. Предвид колко добре звучат предните им неща, съм повече от учуден, че все още не са намерили.
Какво още да подскажа - питайте на воля. Или да дам и друг откъс? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:28 AM |