![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Малко забавление няма да ни навреди..би било хубаво да поствате метълски вицове но поради малкия им брой карайте наред.
Айде и аз да се разпиша с един който се сетих наскоро за любимия ни Бил Гейтс. Кой е дал името на компанията му? -жена му...в първата брачна нощ (MicroSoft) |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
twa sy6to e istinski slu4ai(na mene ponqkohga mi se struwa dosta tragi4na
![]() slou4akat e slednata . w kazarmata samolet syys para6utisti .ostanali sa 2ma para6utisti ,pilota i edin 4uwal s kartofi ,koito nikoi ne go znae za6to e tam . dolu ekipa 4aka ostanalite 2ma para6utisti . ediniq ska4a .2riq oba4e slaga para6uta si na 4uwala s kartofi i syotwetno " 4uwaleniq para6utist " ne uspqwa da otwoiri para6uta si . dokato toi pada ostanaliq para6utist ska4a blizo do celta i gleda kak doktora se waqka okolo padnaliq ... otiwa do nego i nejno go potypwa po ramoto i go uskpokoqwa :"spokoino ako o6te wednyj ne mi se otwori para6uta we4e 6te umra " the solution of the tale : doktora w bolnica s infarkt a "hitriq pasra6utist ' ne go znam kakwo miu se bilo slu4ilo togawa no sega pie biri i razkazwa istorii ot mladinite si koito neznam dali sa werni ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 03:25 PM |