![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Ами кажете ми де!
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Съвсем оплютият CLAYMAN ми е любим. Бил скучен, бил репетативен, бил гейски. Дреме ми кой какво мисли за него. ТОЙ е албумът!!
Също и Lunar Strain. Повечето подрастващи, прослушали сметълкорове и модерни детове го смятат за недъгав, лошо записан хард рок. Няма обективност. За мен обаче той е великолепен метъл гвоздей. За това не може да си сигурен и ДАЛИ е дал на сцената. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Съвсем оплютият CLAYMAN ми е любим. Бил скучен, бил репетативен, бил гейски. Дреме ми кой какво мисли за него. ТОЙ е албумът!! Ми да си мислят. Те губят. Наистина велик албум. Малко е по-различен от предшествениците, затова не могат да го приемат. Иначе има доста идеи и доста емоция. Чел съм глупости от сорта на това, че след Jester Race са се продали и започнали да свирят поп. Абе тъпаци ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Съвсем оплютият CLAYMAN ми е любим. Бил скучен, бил репетативен, бил гейски. Дреме ми кой какво мисли за него. ТОЙ е албумът!! Ми да си мислят. Те губят. Наистина велик албум. Малко е по-различен от предшествениците, затова не могат да го приемат. По-скоро е доста сходен с тях, на което се дължаха и някои критика към бандата, че започвали да се повтарят. Може би точно поради страх от подобни определения Jesper, Anders и компания се издъниха така грубо в следващите си две издания. "Clayman" си е първокласен запис. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 04:28 PM |