![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 14-December 06 Потребител N: 1734 ![]() |
Знам, че малко се отклонява от темата на форума, ама малко разнообразие!!!
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Напоследък почти не минава ден, в който да не се бия по главата заради проклетата ми Ксантия. Толкова пари съм разпилял по тоя автомобил, че не е за казване. Признавам им едно на Ситроените - много меко возят и са страшно икономични, но същевременно са едни от най-слабите коли. Имам чувството, че франсетата ги правят с идеята за еднодневки - да ги караш 5-6 години и да захвърлиш...
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Напоследък почти не минава ден, в който да не се бия по главата заради проклетата ми Ксантия. Толкова пари съм разпилял по тоя автомобил, че не е за казване. Признавам им едно на Ситроените - много меко возят и са страшно икономични, но същевременно са едни от най-слабите коли. Имам чувството, че франсетата ги правят с идеята за еднодневки - да ги караш 5-6 години и да захвърлиш... ![]() А нова ли си я взел? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st May 2025 - 12:50 PM |