![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
...преди 5мин. го глгедах в новините...и нещо побеснях...
какво се слу4ва с тези хора...пове4е от 7 години,добре те какво искат?!без присъда да изгният в затвора,а после да ги обвинят за невинни?! ![]() Вие какво мислите? -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Нека и аз да се изкажа. Истината е, че не мога да кажа нищо хубаво в подобен тип теми, защото ги намирам за безкрайно банални и тъпи.
Сигурно във всеки форум има по един такъв "горещ" топик, повтарят се едни и същи неща, показва се солидарност, предлагат се абсурди (като например атентати) и т.н. Не ви ли е ясно, че дори да разтягаме локуми колкото си искаме, никой няма да влезе във форума и да каже "браво, не съм виждал толкова социално ангажирани и съпричастни хора, дайте сега да вземем да си мръднем пръста, да убием Кадафи и да смажем гадните либийци, да си приберем нашите хора, а после да се справим със световния глад и тероризма и да живеем в мир и любов..." И като го каже, да вземе и да го направи. На всички е ясно, че не може да се направи нищо, че това е политически процес и държавно изнудване. Кадафи отдавна е отрязал международната общност, и тя също го е отрязала, така че, дори и да се подписваме като луди във всяка петиция, дори и да слушаме демагогските изказвания на малоумника Слави и нашите политици след всяка следващо разглеждане на делото, нищо няма да се промени. Някой ден просто ще се събудим, а Бареков ще ни съобщи, че през нощта са екзекутирали българките и Ашраф, или че Кадафи ги е помилвал в замяна на дълга на Либия към България. И пак ще има национален траур, Слави ще се прави на интересен, ще има нови теми из форумите... Не съм черноглед, нито пък съм лишен от състрадание и съпричастност, но теми като тази вече стават смешни. Защото показват ужасно несъответствие между думи и дела. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 08:27 AM |