![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Аз не мога без шкембенце... стигнах до извода, че против грип е екстра... пък и лекува махмурлук...
някой да знае нещо за това че от EU искали да завраняват продавбата на субпродукти по магазините, както и пригорвянето на ястия от тях по ресторантите? Ако наистина се стигне дотам, какво мислите че ще стане и какво бихте направили А ето това е мое доло ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Абе стига глупости! Ясно ви е, че шкембето смърди гадно. Какво значи свикнал. Ако живееш на село от малък, няма да му обръщаш внимание, както не би обръщал на овчето сурово месо, на сиренето и още куп подобни.
Ако са те закърмили с шкембе, сигурно ще ти смърди добре. Аз не понасям тая воня. Наречете ме сноб. А и това да се обожествява една таква посредствена и бедна манджа си е комплекс, някакъв балкански, определено. Един вид "Абе вижте колко е хубава тая манджа, опитайте и вие, яде се." На западняци сме щели да я включваме в менюто. Не сте ли се замисляли, че ще им смърди? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:32 AM |