![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 19-December 06 Потребител N: 1741 ![]() |
Първо,здрасти на всички.
Та какво да кажа...Името ми е Камелия.На 13 съм,но мисля,че з възрастта си имам прилична музикална куртура...Слушам главно хеви и хард рок.Общо взето слушам: Black Sabbath,Iron Maiden,Motorhead,Pink floyd,Nightwish,Rammstein,Rainbow,Uriah heep,Led zeppelin,Cradle of filth,Blind Guardian(в момента тепърва ги прослушвам всъщност),Moonspell,HammerFal,Marilyn Manson,Guns n' Roses,Aerosmith,Queen,AC/DC,Ахат,БТР,Подуене Блус бенд(е тия много радват),Сигнал,Metallica,Deep Purple,System of a down и мъънниичко Catamenia,Twisted Sister,Rammstein. Изнервям се,като някой ми каже "Гее ма ти си голяма метълка"или нещо от сорта,защото в същност съм нещо като полу-хипи,полу-рокерче(Бащата едно време е бил нещо като хипи...И още е,ама го прикрива. ![]() Хмм още какво да ви кажа.Регнах се във форума,за да науча още нещо за музиката като цяло.Надявам се да не обръщате повече внимание,отколкото е нужно на възрастта ми ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Не.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:30 PM |