![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
Здравейте и от мен
Може би съм един от най несериозните във форума ![]() Но нека да се представя Казвам се Ганка на 17 години съм от Пирдоп (град на около 80 км от София за тези които не знаят къде се намира ![]() Слушам метъл от много години (мисля че от 4 клас започнах, но тогава беше вкичко слушам само чат пат метъл по сериозно започнах в 7-8 клас т и до ден днешен ) Не пуша не пия и по жени не ходя ![]() обожавам плюшени играчки ![]() харесват ми летните прохладни нощи когато съм някъде, където е толкова открито, но никой не може да те забележи, а ти наблюдаваш всеки. ненавиждам да ни държат сметка за нещо или пък аз да държа ![]() Спортувама съм 7 години волейбол, но поради тази причина че отбора се разпадна се наложи и аз да прикюча. Сега само поддържам форма с тае-бо По принцип съм тиха и добричка, но ако някой само малко ме засегне или нещо каже което не е както трябва, ставам по зла и от дявола о.О Случвало ми се е просто затова че някой е казал нещо не на място да си го изкарам на него ![]() абе накратко тиха водица съм ![]() Слушам предимно death metal, techno, trance и тем подобни Ето и какво преставлявам ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Добре дошла.
![]() Внимавай с поустовете, защото те чакат провокации, а сама каза, че си избухлива. ![]() И няма да махаме Static X1 ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 10:01 PM |