![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 22-December 06 Потребител N: 1745 ![]() |
Аз съм егоцентричен , lawful evil , chaotic evil , lawful neutral , с мания за величие , параноичен , доминантен , властен , арогантен , в редки случай ставам добър , срамежлив .
На 14 години съм >_> Моля плуйте ме , така само ще подхраните егото ми . Почитател съм на sci-fi >_> както и на фантастиката. -------------------- "Imagination is more important than knowledge..."
- Albert Einstein |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Кажи сега, че харесваш Manson, NIRVANA и менолар!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 22-December 06 Потребител N: 1745 ![]() |
Кажи сега, че харесваш Manson, NIRVANA и менолар! Така е ... Мансон е моя живот... аз желая да съм като него ![]() Пък за музиката => http://www.last.fm/user/Firag/ , това е част от днея =) след като нямам тагова на повечето музика , а неискам да прекарвам повече време след като написах 120 тага на рака... Слушам и някой други друпи , като Led zeppeline , beatles , bolt thrower , abduhor, abyssos ,anal cunt , canorous quintet , sodom , battlelore , xytras , necrodeath , running wild , black sabbath и т.н. ... листа не е упдатеван от много време (на ласт.фм) но показва повечето от нещатата :/ о забравих да спомена , че се интерсувам живо от история/политика/религия , както и воено дело=) Какво значи редактор? Редактор на групите? Това е... зле? ![]() Никой неможе да ти каже "тази група е зле , но слушайки другата си по-trve" Всеки слуша каквото той си прецени , че му харесва. Още по-глупаво е като натрапиш на някой музика и му натекнеш , че групите който той е харесвал , са глупави. Точно различните вкусове (и начини на мислене) ни правят различни хора, нима строя който така "презирате" неправи точно това , което и вие правите с това "редактиране на групите" (по-точно , изкарването на един модел на мислене, желание, поведение и вкус на преден план, като нещо към което човек трябва да се стреми) :? Редактор на група ми звучи като "градския всезнаещ (идиот, да сме по-точни)" във случая формния такъв ![]() -------------------- "Imagination is more important than knowledge..."
- Albert Einstein |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:45 AM |