![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Напоследък много се нервя като ми разправят колко велики били тия хлапета, как щяли да са новата Металика... Дрън! Дрън! Едва ли има по-идиотска банда от тази!
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Напоследък много се нервя като ми разправят колко велики били тия хлапета, как щяли да са новата Металика... Дрън! Дрън! Едва ли има по-идиотска банда от тази! Кое пък им е идиотското? Че са окрали Metallica - поокрали са ги, но поне са го направили добре, а и съвсем не са единствените вдъхновени от въпросната група. Иначе са доста над средното ниво в сцената си. Ако не друго, Iron Maiden не взимат случайни банди да подгряват на турнетата им. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Тия хлапета заявиха, че в три албума ще направят това, което Металика са направили в пет! Извинявай, ама то бива грандоманщина... И има ОГРОМНА разлика между вдъхновение и сляпо копиране. Едно е примерно като чуеш една група музиката и да ти дава сили да твориш, друго е да се стремиш да звучиш точно като съответната група.
Тези хлапета са напълно импотентни (музикално де, за другото не знам, ама като ги гледам кви са нежни...). По никакъв начин не можеш да ме убедиш, че са по-добри от Chimaira примерно. Или от Slipknot... А Iron Maiden... Поне аз лично отдавна съм се отказал от тази група и познавам бая хора като мен... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 03:45 PM |