![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Кефим се!
![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Nov 24 2003, 01:35 AM) Току що се прибирам (полу-глух) от концерта! Беше наистина страхотно изживяване!! Първи, към 22:30 на сцената излязоха INSPELL. За съжаление в непълен състав... На живо свириха само двамата китаристи (един от които беше и вокал), а целия останал инструментал беше на плейбек. Нещото което не ми хареса беше лошият баланс на различните инструменти и прекалено усилените колони, поради което на моменти звукът се изкривяваше грозно. Това обаче не попречи на двамата да покажат класа. Имаше просто брилянтни сола! Очаквам за в бъдеще по-силни концерти от тези момчета, защото те наистина го МОГАТ! Чакаме, това не толкова добро представяне, да ни го върнат тъпкано ![]() След кратка почивка на подиума се качиха EMBRACE BY DARK. От тяхното изпълнение останах невероятно доволен! Песните им бяха дълги и разнообразни. Всичките им музиканти показаха изключителна класа, като на мен (естествено ![]() ![]() Ми... това е... Умрам за сън, така че ще ме извините, ако съм писал малко неграмотно... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Защо не пускат непълнолетни,бе?!Не е честно мама им f*ck you .И тва заради ония от Индиго.Сега заради тях страдаме.Не е честно бе f*ck you |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th August 2025 - 03:34 AM |