![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
da vi kaja 4estno, povdiga mi se ot podobni komersialni grupi4ki.pantalonite im triqt zemqta, dokato peqt rapirat, a i muzikata im e bokluk, a se pi6at metuli!da vi kaja li kak izglejdat fenovete im, koito poznavam?smuknati 6iroki dunki, sindjir s prusten na nego, KUBINKI I ME6KA!!!!!GNUS! i poneje sa komersialni i pove4eto hora sa 4uvali vse po nqkoq pesen, mi obqsnqvat, 4e metula e...tup-grupa hora, v koqto vseki se opitva da pre4i na drugiq.e kak da im obqsnq, 4e tova nqma ni6to ob6to s istinskiq metul?moje bi az sum malko konservativna na tazi tema, no taq idiot6tina ne q priemam.ostavam si na black....
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
Малее ,поне един взе да показва признаци на разумен човек.
Тъпия спор за нео-то и "класическия" метъл е толкова плосък и безмислен ,че дори нямаше смисъл да се започва. Винаги ще има фенове на по старите неща ,които няма да оценят новото, както то заслужава. От другата страна ще стоят привържениците на неото ,опитвайки се да го защитят. Тва всичкото е въможно да се привърне в перманентна простотия. Само не разбрах ,защо е толкова важно да се поставя качествената музика в рамки и да се конкретизара с определен стил, твае единствено и само проява на дребнавост. Начи ако всики признаят неото за метъл ,на теб Warrior няма да ти се слуша хеви или др ,не знам ,какво значение има ?! А колкото до тва твърдение за "компликсираните пубери" ,които искат да бъдат "куул" ,"тежки" и затова слушат нео метъл ,мога да кажа че е пълна глупост. Хора позъори и такива които не са наясно със себе се има във всички музикални кръгове ,това каква музика слушаш далеч не е критерии за личностна оценка. Мога да ти кажа ,че имам пълна предства за това което представлявам като личност! И макар да познавам малко неометъли(или поне истински, не става въпрос за лп фенове) съм се обедил че са много яки и точни хора ,и при това с много малко отрицателни качества. Аз отначало си мислех ,че всички са продрусани и заблудени хора ,ама в последствие се оказа ,че са пичове на място. Аз предлагам темата да се превърне в място за обсъждане на яки НЕО МЕТЪЛ и CROSSOVER банди. Та като за начало искам да питам какво ви е мнението за Wurkt. Аз съм слушал доста малко ,но ме изкефи ,макар и да ми напомни за едни глупаци от тази сцена. Ако някой не е чувал за групата може да си ги изтегли съвсем законно от mahalah.com=>links=>bands и там има линк към сайта им. В интерес на истината и MaHalaH са размазвачка. Аз съм малко назад с материала ,но досега се бях отдал на по други стилове. Разчитам на вас да ме просветлите!!! Rock and Roll |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th July 2025 - 01:13 PM |