![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Какви текстове предпочитате? Такива, в които по хиляда различни и красиви начина е казано НИЩО? Или такива, в които всичко е казано просто, но ясно? И какъв изобщо е смисъла на живота?
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Донякъде се пише заедно.
Мариане, не си единственият, който не мисли идеалистично. Аз също не мисля, но Чувствам идеалистично. И подобни работи ми харесват. Друг път пък съм по-битов и харесвам директните неща. Човекът е сложно нещо. Битът му още повече. Ти никога ли не чувстваш маалко по дълбоко? ![]() EDIT: А ето един мой любим текст. ![]() For The Masses I've got the music for the masses The pounding drums of slavery Blood for oil from lower classes Sold out for democracy It's a war And I want more It's a war Give me what I'm paying for Put on war paint, bring out the flag Kiss your loved ones now goodbye Caveman days will soon be back With death now falling from the sky It's a war And I want more It's a war Give me what I'm paying for With fear I buy the people's vote I tell them tales of terror Diffrent cultures I just loathe I am the god of error -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:51 PM |